reklama 11A

On-line exkurze po českých stájích pokračují. Připojte také tu vaši

ikonka

Velký ohlas měla naše rubrika „on-line exkurze“ po českých stájích a jízdárnách, kterou jsme publikovali na Jezdci.cz během první vlny koronaviru Covid-19. Proto jsme se rozhodli v ní pokračovat i při té druhé vlně. Připojte se i s vaší stájí!
11.11.2020 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jelikož ani během podzimu 2020 není možnost příliš cestovat a navštěvovat různá místa, rozhodli jsme se pokračovat v úspěšné rubrice „on-line exkurze“ po českých stájích a jízdárnách z jara letošního roku. 
 
Pojďte s námi umožnit ostatním milovníkům koní nahlédnout do dalších jezdeckých areálů po celé České republice, ale třeba také na Slovensku, odkud máme také mnoho pravidelných návštěvníků. 
 
V souboru on-line exkurzí jsou aktuálně zhruba dvě desítky areálů. Jednotlivé příspěvky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Připravit internetovou prohlídku vašeho jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni.
 

Ideální je 10 až 20 fotografií

K tomu, abychom vaše jezdecké středisko zařadili do připravované rubriky, stačí zaslat nejméně 10 a maximálně 20 fotografií. Zachyceno by na nich mělo být vše podstatné, co se v areálu nachází – tzn.: jízdárna, stáje, pohled od hlavního vstupu, příp. celkový pohled na areál, ale třeba také výběhy, kolotoč, hala, sedlovna či klubovna, parkoviště přepravníků na koně, přípravna krmiv, nebo cokoliv jiného, kam by zvídavé oko virtuálního i reálného návštěvníka rádo nahlédlo. 
 

Snímky na šířku a dostatečně velké

Fotografie by měly být co nejvíce aktuální a pořízené alespoň z většiny na šířku (nikoliv na výšku, což je zvykem především při focení z mobilu). Snažte se dávat pozor na to, aby na fotkách nebylo nic nežádoucího (např. nepořádek, osoby, které na snímku být nechtějí). Naopak, co by alespoň na některých fotkách nemělo chybět, jsou koně! Výběr nejlepších obrázků nám zašlete na e-mail: info@jezdci.cz, a to nejlépe v plném rozlišení přes internetové úložiště (např. www.uschovna.cz, www.WeTransferwetransfer.com apod.). Lze poslat i klasicky přes e-mail, nebo v krajním řešení i přes WhatsApp (+420606382315).
 

Důležité jsou popisky k fotografiím

Nezapomeňte nám zaslat k jednotlivým fotkám co nejpodrobnější popisky, resp. na sebe uveďte kromě e-mailu také telefonní číslo, abychom vás při zpracování mohli kontaktovat s prosbou o doplňující informace. 
 

Vše se souhlasem majitele areálu i autorem snímků

Pokud nejste autorem fotografií, nezapomeňte uvést jméno autora a zajistit si jeho souhlas s publikací. V případě, že nejste přímo provozovatel areálu nebo osoba jím pověřená, tak se nejprve s ním na zapojení do této rubriky domluvte a nečiňte tak nikdy bez jeho souhlasu.
 
Jestliže byste se chtěli zapojit, ale nevíte si rady, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: info@jezdci.cz, příp. telefonním čísle: +420 606 382 315 (kontaktní osoba: Josef Malinovský).
 
Ilustrační foto Renáta Kolářová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE