reklama 11A

TJJ Přední Kopanina: Malý jezdecký areál nedaleko ruzyňského letiště

ikonka

Areál Tělovýchovné jezdecké jednoty Přední Kopanina se nachází v těsné blízkosti Letiště Václava Havla v pražské Ruzyni. Rozlohou je spíše menší, ale standardně je tam ustájeno šestnáct koní. Nahlédněte tam v naší on-line exkurzi.
19.04.2020 11:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Závodní drezurní obdélník 20 x 60 metrů, tréninková jízdárna, dvě více jak hektarové louky, výběhy na okolních svazích, ale také stáje pro šestnáct místních koní a tucet turnajových boxů. Pojďte se s námi podívat do Tělovýchovné jezdecké jednoty Přední Kopanina.
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE