reklama 11A

Rodinná atmosféra a zázemí pro sport. To je Jezdecké centrum Zájezd

ikonka

Jezdecké centrum Zájezd patří ke stájím, které jsou na dosah z hlavního města. Leží jen pár kilometrů od Letiště Václava Havla. Disponuje kompletním vybavením a zázemím pro různé sportovní disciplíny. Pojďme se tam podívat v on-line exkurzi.
25.04.2020 10:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Jen pár minut cesty autem z Prahy 6, deset kilometrů od Letiště Václava Havla leží obec Zájezd, kde se nachází jezdecký areál rodiny Studničkových. Majitelé se zaměřují na pronájem boxů a komplexního tréninkového prostoru pro všechny disciplíny sportovních koní bez omezení. 
 
Za dnešní podobou areálu je patnáct let práce. Z bývalého JZD se stalo moderní jezdecké centrum disponující vnějším kolbištěm o rozměru 35 x 65 m, dvěma halami - menší o rozměru 20 x 40 m a velkou (21 x 63 m). Jezdci a majitelé koní mohou využít také krytou kruhovku, kolotoč, šlapací pás pro koně či solárium.
 
Všechny jezdecké plochy jsou vybaveny moderním povrchem z bílého písku a geotextilie, a automatickým zavlažovacím systémem. Boxy pro koně jsou rozděleny do pěti menších stájí, mají rozměry 3 x 4 m. Umožněno je ustájení hřebců. Přímo k areálu navazuje několik hektarů výběhů - celoročně jsou v provozu padoky, na jaře se otvírají i travnaté. Seno a senáž je z vlastních luk.
 
Provozovatelé se snaží každý rok vybudovat něco nového, aby byli klienti i koně spokojení. Výměna povrchu v hale proběhla před dvěma lety, loni vyrostla nová kruhovka a přibyl barevný tréninkový parkur z dílny Ludvíka Jandourka.
 
Zázemí pro klienty má rodinnou atmosféru, v klubovně je televize, v baru stále něco na zub a automat na kávu. Výhodou areálu je bezpochyby jeho rozloha, čemuž odpovídají i prostory zázemí. Ty jsou v zimě vytápěné. Klienti mají většinou velké vlastní skříně, kde si mohou skladovat krmivo, navíc mají možnost civilní šatny. Vše je monitorováno kamerovým zabezpečovacím systémem.
 
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE