reklama 11C

Kováry: Příjemná středočeská stáj je tradičním pořadatelem hobby akcí

ikonka

Jednou ze středočeských stájí, kde se pravidelně konají závody, je statek Kováry. Vesnice leží jen dvacet minut cesty autem z hlavního města a tamní klub nabízí pro jezdce příjemné zázemí. Podívejte se do Kovár prostřednictvím on-line exkurze.
06.06.2020 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Z Prahy se do Kovár dostanete autem za pár minut, je dokonce v dosahu integrovanou dopravou. Cesta trvá sotva tři čtvrtě hodiny, Kováry totiž najdete v trojúhelníku mezi Prahou, Kladnem a Kralupy nad Vltavou.
 
Statek poskytuje jezdcům a jejich čtyřnohým miláčkům příjemné zázemí. Disponuje vnitřním i venkovním ustájením, kolbištěm, halou či kruhovkou. K dispozici je i pokojík pro přespání. 
 
Klub je tradičním pořadatelem závodů, v kalendáři České jezdecké federace jsou pro letošek zapsány tři hobby akce.
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách.  
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE