reklama 11B

Na kros do Mladých Bříští. U Humpolce vyrostla nová tréninková trať

ikonka

Jezdci všestrannosti mají nové místo, kam mohou vyrazit trénovat kros. V areálu JK Korzár v obci Mladé Bříště mezi Humpolcem a Pelhřimovem vyrostla tréninková trať cross-country, kterou můžete se svým koněm otestovat i vy. Pojďte na on-line exkurzi!
17.04.2020 11:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Patrik Sukdolák se svým týmem vybudoval v areálu Jezdeckého klubu Korzár Mladé Bříště novou tréninkovou trať cross-country, kterou si jezdci všestrannosti mohou se svými koňmi vyzkoušet za drobný poplatek, který je pouhých 300 korun na jednoho koně. 
 
Obec Mladé Bříště se nachází na Vysočině v okrese Pelhřimov, ale z dálnice D1 je to od Humpolce tzv. co by kamenem dohodil. Tamní jezdecký areál disponuje kromě zmiňované terénní trati i pískovou a travnatou jízdárnou s parkurem a drezurním obdélníkem. Poskytuje boxové i pastevní ustájení, resp. odchov hříbat a výcvik mladých koní se zaměřením na všestrannost.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Statek Záhořany u Benešova: Malebné místo pro koně a jejich majitele

 
„Všestranností se zabývám dlouho, tak jsme si u nás postupně vybudovali trať, abychom se s našimi koňmi mohli připravovat na závody. Aktuálně tu máme asi patnáct překážek, ale stále budujeme další. Zrovna teď dělám další skok a v pátek přijedou hrabat příkop, resp. rakvičku neboli coffin,“ říká Patrik Sukdolák.
 
„Jelikož je těch překážek už víc, tak jsme si řekli, že zveřejníme nabídku pro případné zájemce, kteří by si k nám chtěli přijet zatrénovat. Ohlas na publikované video na Facebooku byl docela velký, i když se zatím nikdo kvůli rezervaci neozval,“ pokračuje Patrik Sukdolák, který rozhodně neplánuje, že by na nově vybudované trati někdy pořádali závody. „Jezdecké závody určitě pořádat nechci, to jsem si kdysi dávno vyzkoušel, ale raději se budu věnovat výcviku mladých koní. Pořádat závody je nevděčná věc,“ podotýká. 
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 

PSALI JSME: Stáj Sportpinto Želkovice: Dost místa pro chov koní i jezdecký sport

 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE