reklama 11B

JS Bílichov: Moderní areál vznikl kompletní rekonstrukcí kravína

ikonka

Středočeská oblast je co do počtu stájí nejsilnějším regionem v České republice. Jedno z nových center se nachází v Bílichově nedaleko Slaného. Rekonstrukce bývalého kravína dala vzniknout modernímu areálu se zázemím pro sport i rekreaci.
29.04.2020 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Jezdecká stáj Bílichov se nachází přibližně dvanáct kilometrů od Slaného ve stejnojmenné vesnici Bílichov. Vznikla teprve před pár lety kompletní rekonstrukcí bývalého kravína. Ten se tak proměnil v moderní stáje pro koně se zázemím pro sport. Nechybí ani penzion s restaurací. Za projektem stojí sestry Renata Šíchová a Monika Abrahámová.
 
Stáje disponují čtyřiceti prostornými boxy, přičemž každý box má vlastní okno. Dále mycím boxem a několika sedlovnami. Součástí areálu je prostorná hala s bohatým skokovým materiálem a kruhová jízdárna s geotextilií a bílým pískem. Nechybí pískové paddocky a výběhy. 
 
Blízkost lesů umožňuje pohodlné vyjížďky. Provozovatelé stáje se věnují výcviku mladých koní, ustájení, parkurovému sportu a na své si přijdou i hosté penzionu, kteří chtějí vyzkoušet jízdu na koni jako zážitek nebo pravidelní klienti čerpající výcvikové lekce.
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE