reklama 11B

Lhota: Malebný areál, kde se děti mohou seznámit s jezdeckým sportem

ikonka

Dvacet minut jízdy autem od Prahy po dálnici D10 se nachází jízdárna Lhota. Její prostory využívá hlavně JK dětí a mladých jezdců Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Najdete tam vše, co je potřeba k seznámení dětí a mládeže s tímto krásným sportem.
05.05.2020 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Kamil Voděra
 
Jízdárna Lhota se nachází dvacet minut jízdy autem od Prahy po D10. Disponuje pískovou jízdárnou o rozměru 25 x 80m  a kolbištěm o rozměru 60 x 80m se skokovým materiálem. K dispozici má třicet venkovních boxů a pískové padocky. Jezdci mohou využít klubovnu, čtyři sedlovny a sociální zařízení se sprchou.  Prostory jízdárny jsou hlavně využívány členy Jezdeckého klubu dětí a mladých jezdců Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, z.s. 
 
Hlavní náplní činnosti klubu, který byl založen v roce 2012, je seznamování dětí a mládeže s jezdeckým sportem. Nabízí celou šíři aktivit s koňmi – od základů práce s koněm ze země a v sedle, přes účast ve Speciálních výstavních třídách a na vozatajských akcích, až po přípravu na Zkoušky základního výcviku jezdce a skokové závody. Klub je registrován v České jezdecké federaci a České hiporehabilitační společnosti.
 
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE