reklama 11D

Jezdecký areál Jítravský Dvorec: Za andaluskými koňmi do Lužických hor

ikonka

V překrásné krajině Lužických hor se nachází jezdecký areál Jítravský Dvorec. Vznikal od roku 2010 a jezdcům, a nejen jim, poskytuje skvělé zázemí. Kromě sportovního vyžití nabízí třeba ubytování s wellness. Chlubí se také chovem andaluských koní.
02.07.2020 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Jítravský Dvorec se nachází v nádherné přírodě Lužických hor. Ve vísce Jítravě postupně od roku 2010 byly budovány stáje, výběhy, později také hotel, pivnice a nakonec kompletní jezdecký areál.

Tím se podařilo uskutečnit jedinečný koncept ubytovacích služeb, skvělého jídla, sportovního vyžití a jezdectví. Nově vybudovaný jezdecký areál, umožňuje provozování veškerých sportovních disciplín s koňmi, a to především parkurové skákání, drezuru a vozatajství na našich kolbištích. Jezdecký areál mimo parkurového a drezurního kolbiště dále nabízí krytou vytápěnou halu, kolotoč, dvě stáje dohromady s 54 boxy pro koně, mycí box se soláriem, vytápěnou sedlovnu, klubovnu se sociálním zázemím, dostatečný počet výběhů pro koně na ploše 15 hektarů. Zajímavostí je chov andaluských koní Pura Raza Espaňola čisté španělské linie. 

Majitelé koní se mohou dlouhodobě ubytovat v apartmánech, přímo v areálu se nachází také penzion se stylovou pivnicí. Nachází se tam také pětihvězdičkový hotel se špičkovou gastronomií. Návštěvníci mohou využít wellness, tenisové kurty i jiné „nejezdecké“ vyžití.

On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie (viz výše). 
 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách.  
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }