reklama 11A

Panská lícha rozkvetla. Zajet si tam můžete na drezuru, parkur i kros

ikonka

„Od příštího týdne otevíráme na Panské líše tréninkové plochy pro drezuru, parkur i kros. Drezurní obdélník a terénní trať bude k dispozici již od pondělka, parkur pak v pátek,“ prozradila Lenka Sekaninová. Pojďte se s námi podívat do Brna hned teď!
18.04.2020 18:31  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Jezdecký areál v Brně na Panské líše je dalším střediskem, které po uvolnění restrikcí otevírá své brány jezdcům a jejich koním pro individuální tréninky. Tamní jízdárny prošly v nedávné době kompletní obnovou povrchů, a tak nabízí velmi kvalitní podmínky.
 
„Cvičný drezurní obdélník je tam, kde je při závodech druhá soutěžní plocha. Na hlavním kolbišti bude k dispozici jednou týdně parkur. Po dohodě s klienty, kteří mají u nás ustájené koně, jsme se domluvili, že veřejným dnem bude pátek, ale v případě většího zájmu o rezervace hodin jsme připraveni to rozšířit i na víkend. Na celý týden plochy otevírat neplánujeme i kvůli náročnosti na údržbu, v těchto dnech především na zavlažování,“ přibližuje Lenka Sekaninová. Týká se to ovšem pouze parkurů, drezura a kros budou otevřené sedm dní v týdnu. Poplatek je vždy 300 Kč na koně. Rezervace jsou možné u Jana Kadlece na telefonu 731 117 990 nebo na e-mailu: kadlec.jan.1@seznam.cz.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na kros do Mladých Bříští. U Humpolce vyrostla nová tréninková trať

 
Provozovatelé areálu na Panské líše již postupně plánují i červnový rozjezd závodní sezony. „Červnová všestrannost se neuskuteční, ta totiž měla probíhat 6. až 7. 6., ale drezury 14. 6. by se již měly konat. Světový pohár v drezuře se měl uskutečnit hned další týden, což samozřejmě nebude možné. Pokoušíme se vyjednat nový termín v prvním zářijovém týdnu. Každopádně bychom rádi v červnu ještě uspořádali jedny drezurní závody, pouze se bude upřesňovat, zda se budou konat 20. až 21., nebo 27. až 28. Pokud mezi jezdci bude zájem o to, abychom vypsali úlohu TT, tak to uděláme,“ plánuje Lenka Sekaninová. „No a 5. července snad již budou u nás i skokové závody,“ dodává. 
 
On-line exkurzi areálu můžete absolvovat prostřednictvím připravené fotogalerie. Pro její zobrazení klikněte na obrázek výše.
 

PSALI JSME: Stáj Sportpinto Želkovice: Dost místa pro chov koní i jezdecký sport

 
Také provozujete jezdecký areál? Tak neváhejte a umožněte ostatním do něj nahlédnout. Pomozte nám společně vytvořit jedinečný soubor on-line exkurzí po českých, ale třeba i slovenských, stájích a jízdárnách. 
 
Připravit internetovou prohlídku jezdeckého areálu není nic náročného a redaktoři Jezdci.cz jsou připraveni vám s profesionálním výstupem být nápomocni. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM!
 
Foto Lenka Sekaninová a archiv Jezdeckého areálu Panská lícha



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE