reklama 11A

Jezdecké akce brzy bez velkých omezení: 100, 300, 500, a pak 1000 osob

ikonka

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch na páteční tiskové konferenci uvedl, že v rámci druhé vlny uvolňování bezpečnostních opatření budou od 25. května povoleny veřejné akce (vč. těch sportovních) pro nejvýše 300 osob. Ale brzy přibude dalších 200 lidí.
15.05.2020 15:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Od 25. května se jezdecké závody i další sportovní akce budou moci konat již za účasti 300 osob, od 11. května je to pouze 100 lidí. V rámci druhé vlny se však budou moci akce konat i ve vnitřních prostorách, což je z jezdeckého hlediska důležité především pro voltiž a reining, ale nezřídka i pro drezuru.
 
Pokud bude epidemiologická situace nadále příznivá, bude od 8. června navýšena maximální kapacita na 500 osob, respektive rovných 1.000 osob od 22. června. 
 
To znamená, že velmi komfortní podmínky pro 500 účastníků budou již od druhých mosteckých dostihů 12. června, resp. druhého kola Českého skokového poháru ve Zduchovicích, které vyvrcholí v neděli 14. června. Stejně tomu bude ještě další týden, kdy se konají klusácké i cvalové dostihy v Chuchli nebo Český skokový pohár v Ostravě.
 
Poslední červnový víkend by se s tisícovkou osob měly uskutečnit další chuchelské dostihy, ale také Memoriál Jana Papouška v Martinicích. To vše samozřejmě za okolností, že se nákazová situace výrazně nezhorší.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE