reklama 11D

Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV

ikonka

Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu.
13.02.2024 00:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Hlavním cílem a posláním mediálním skupiny EQUINET, do níž patří Jezdci.cz, EquiTV a EquiRadio, je poskytování nezávislého a objektivního zpravodajství všem zájemcům o toto odvětví, a také propagace koní a aktivit s nimi spojených v rámci komunity i široké veřejnosti. 
 
Převažujícím zdrojem pro financování provozu médií společnosti EQUINET s.r.o. jsou příjmy z reklamy. Ty však nepokryjí veškeré náklady, a tak se vedle příjmů z agenturních služeb vymezených naším kodexem musíme spoléhat na dobrovolné příspěvky uživatelů formou členství ve fanclubu.
 

100 Kč = 1 měsíc členství ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV

Pokud se řadíte mezi naše pravidelné návštěvníky, posluchače, či diváky a naši činnost považujete za přínosnou, podpořte nás libovolnou částkou. Za každých 100 Kč od nás získáte na 1 měsíc členství ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV, což pro vás bude znamenat přednostní přístup k exkluzivním materiálům na našich webech. 
 
Vybrané články, podcasty či video reportáže ve svém uživatelském účtu najdete někdy i o více než 24 hodin dříve než ostatní. Co je však hlavní, budete mít dobrý pocit, že jste podpořili další existenci skupiny médií zaměřených na koně, jezdectví a dostihy.
 
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu!
 

1) Proč se stát členem fanclubu?

  • Podpoříte tvorbu článků o koních, jezdectví a dostizích, ale také unikátního multimediálního obsahu ve formě audio a video materiálů.
  • Umožníte, aby veškerý redakční obsah zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům
  • Budete se spolupodílet se na propagaci celého odvětví kolem koní. Námi tvořený obsah totiž v různých formách sdílíme s dalšími médii.
 

2) Co vám členství ve fanclubu přinese?

  • Přednostní přístup k podstatné části redakčního obsahu. Prostřednictvím svého uživatelského účtu uvidíte příspěvky, které se ostatním zobrazí třeba až za několik hodin a někdy i dnů. 
  • Na EquiTV.cz a EquiRadio.cz získáte možnost stahování redakčních audio a video materiálů pro možnost off-line poslechu a sledování (neplatí pro embedovaná videa z YouTube kanálu EquiTV).
  • Dobrý pocit z toho, že podporujete mediální projekt, který máte rádi a pravidelně využíváte jeho služby.
 
 

3) Jak se stát členem fanclubu? 

  • Vyplňte formulář POD TÍMTO ODKAZEM, který slouží k vystavení daňového dokladu (faktury). Povinné údaje jsou jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Informace nebudou zpracovávány k žádnému jinému účelu.
  • Pošlete na bankovní účet Equinet s.r.o. s číslem 256712175/0300 libovolnou částku od 100 Kč (členství na 1 rok = 1.200 Kč). Do zprávy pro příjemce nezapomeňte uvést e-mailovou adresu, kterou jste uvedli do formuláře.
 

4) Co bude následovat?

  • Po přijetí platby vám do několika dnů pošleme e-mail s daňovým dokladem (fakturou) a informací, že vaše členství bylo aktivováno
  • Při prvním přihlášení si heslo uložte do prohlížeče, případně změňte tak, abyste si jej dobře zapamatovali. 
  • Ve svém uživatelském účtu pravidelně najdete dvacet nejnovějších příspěvků, z nichž některé možná ještě pro běžné návštěvníky nebyly publikované.
 

RYCHLÁ PLATBA: QR KÓD 1.200 Kč | QR KÓD 600 Kč | QR KÓD 100 Kč




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE