reklama 11B

Kam si zajet skočit parkur? ČJF chystá seznam areálů s touto nabídkou

ikonka

Česká jezdecká federace zjišťuje prostřednictvím oblastních sekretářů, kteří provozovatelé areálů nabízejí možnost pronájmu kolbiště pro individuální trénink na parkuru. Následně by měl být vytvořen na webu ČJF seznam, či mapa těchto středisek.
15.04.2020 09:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Několik provozovatelů jezdeckých areálů již před Velikonocemi postavilo na svých závodních kolbištích parkur a za určitý poplatek je možné si jej pronajmout na konkrétní čas k individuálnímu tréninku. 
 
Další postupně přibývají, a tak zástupci České jezdecké federace prostřednictvím oblastních sekretářů oslovují jednotlivé areály, aby poskytli informace, zda takovou službu nabízí, příp. se jí chystají nabídnout v nejbližších dnech, či týdnech. Na webu ČJF by následně vznikl seznam či mapa těchto areálů v jednotlivých oblastech s uvedením ceny za jednu dvojici, kontaktu a příp. dalšími podrobnostmi.
 
V současné době tuto službu nabízejí např. ve Zduchovicích, v Olomouci, v Opavě či v Suché. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na jezdecké závody nejdříve od 8. června. Půjde o akce jen do 50 osob

 
Sportovní akce, resp. závody budou povoleny s největší pravděpodobností od pondělí 8. června, avšak bude se zatím jednat pouze o turnaje s omezením na 50 osob. Co přesně tento počet zahrnuje, to bude známé až v následujících dnech, kdy bude k dispozici výkladní stanovisko. V diskuzi kolem fotbalových zápasů ministr zdravotnictví Adam Vojtěch totiž připustil možnost určité tolerance nad uvedený počet: „Pokud vše půjde dobře, tak si myslím, že je reálné, aby se mohly začít hrát standardní zápasy od 8. června s nějakým technickým zázemím. Budeme mít nějakou toleranci určitého počtu osob v rámci těchto akcí, jsou tam samozřejmě trenéři a další. Myslím, že je reálné, aby od 8. června zápasy bez diváků mohly být realizovány,“ prohlásil Vojtěch.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE