reklama 11D

Oblastní projektová podpora 2020 pod hlavičkou ČJF opět běží

ikonka

Od pondělí 4. května se již mohou konat akce pod hlavičkou České jezdecké federace dle schváleného dokumentu Oblastní projektová podpora 2020. Současně Výkonný výbor ČJF umožnil od tohoto data čerpání prostředků z Oblastní projektové podpory.
04.05.2020 12:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Výkonný výbor České jezdecké federace v sobotu 2. května svým usnesením opět umožnil s účinností od pondělí 4. května čerpání prostředků z Oblastní projektové podpory (oblastní SCM, přípravné kurzy ZZVJ apod.)
 
S účinností od 4. května též VV ČJF povoluje pořádání akcí dle schváleného dokumentu Oblastní projektová podpora 2020 obsažených v kapitolách: příprava na Zkoušky základního výcviku jezdce, začínající jezdci do osmnácti let, talentovaná mládež na oblastech včetně jezdců na pony (oblastní SCM/SCP), středně pokročilí a zkušení jezdci.
 
„Každý pořádající subjekt je plně odpovědný za dodržení všech platných vládních omezení v souvislosti s pandemií COVID-19 včetně platných omezení vydaných příslušnými krajskými hygienickými stanicemi platnými v daném regionu, jakožto všech ostatních platných zákonů a předpisů souvisejících s pořádáním dané akce a je povinen organizaci a podmínky akce těmto nařízením přizpůsobit,“ dodávají zástupci ČJF na svých internetových stránkách.
 
Zdroj: www.cjf.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE