reklama 11A

Jak se orientovat v kalendáři ČJF po korona pauze? Pořadatelé pozor!

ikonka

Také už se nemůžete dočkat prvních jezdeckých závodů? Ale jak poznat v kalendáři na JIS ČJF, které akce skutečně proběhnou? Od 11. května už závody nejsou automaticky označené jako zrušené, ale zda skutečně proběhnou, to zatím u některých jisté není.
06.05.2020 08:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Vzhledem k horší orientaci v Jezdeckém informačním systému (JIS) přistoupila Česká jezdecká federace (ČJF) k několika opatřením ohledně vkládání a úpravě závodů.
 
Všechny závody od 11. května 2020 jsou nyní v JISu nastaveny do stavu „Závod v kalendáři“, tedy všem byl plošně zrušen příznak „Zrušeno“. Je tedy nutné, aby si pořadatelé sami ty závody, které se neuskuteční, aktivně zrušili. – Potřeba je tedy buď dodání rozpisu, nebo závody zrušit. Žádné závody nesmí zůstat bez rozpisu, aniž by byly zrušené.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jezdecké závody od 11. května: pouze jednodenní, ale bez limitu startů

 
„Pokud u závodů ještě nejsou zadané soutěže, je možné je přesouvat v čase. Pokud tam soutěže již jsou, přesun není možný, závod se musí zrušit a vytvořit znovu,“ upřesňují zástupci ČJF v e-mailu, který rozeslala pořadatelům např. sekretářka Středočeské oblasti Jana Nosková. 
 
Tam, kde byl již historicky vložený rozpis, je nutné rozpis revidovat a zkontrolovat, zda je v souladu s nařízenými opatřeními a také s platnými pravidly a znovu jej k závodu vložit. Nadále platí, že vše ostatní (nové závody a přesuny) může v JISu vytvořit pouze sekretář oblasti. V případě potřeby by se tak pořadatelé měli obracet s prosbou o pomoc přímo na ně. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE