reklama 11B

Akce pod hlavičkou ČJF postupně startují. Zkoušky ZVJ již od 1. května

ikonka

Výkonný výbor ČJF v úterý 28. dubna schválil hlasováním per-rollam možnost pořádní Zkoušek základního výcviku jezdce s omezeními, která jsou v souladu s platnými vládními opatřeními proti šíření viru Covid-19. Konat se mohou již od 1. května.
29.04.2020 15:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
První akce pod hlavičkou České jezdecké federace se mohou konat již od 1. května. Jsou jimi Zkoušky základního výcviku jezdce, při nichž účastníci mají možnost získat jezdeckou licenci. 
 
Členové výkonného výboru ČJF o tom rozhodli hlasováním per-rollam v úterý 28. dubna, a to s účinností od 1. května. Splněny musí být podmínky, které ČJF uvádí na svých internetových stránkách.
 
„Za dodržování podmínek plně odpovídá subjekt (člen ČJF), který je pověřený pořádáním ZZVJ příslušnou oblastí. Daný subjekt též odpovídá za dodržení všech platných vládních omezení v souvislosti s pandemií COVID-19 jakožto všech ostatních platných zákonů a předpisů souvisejících s pořádáním dané akce. – S dalším uvolňováním se budou podmínky pro ZZVJ operativně upravovat, doporučujeme pořadatelům i účastníkům sledovat web ČJF a pokyny oblastních sekretářů,“ uvádí zástupci České jezdecké federace.
 
Restart jezdeckých závodů by mohl nastat po 25. květnu. V současné době se očekává specifikace, kolik osob se sportovních akcí bude moci účastnit. Dle dostupných informací by mělo jít nejméně o 130 osob, což je počet, o němž se hovoří v souvislosti s fotbalovou ligou. Zda horní hranice bude nakonec o něco větší, co by se mělo vědět v nejbližších dnech. Ve všech případech nebude povolena účast diváků.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE