reklama 11A

Novou sezonu všestranného FEI Classics zahájí Pau

Sezona 2016/2017 závodů ve všestrannosti FEI Classics startuje prvním mítinkem, který se koná od 13. do 16. října v Pau ve Francii. CCI4* Pau je tak prvním zastavením z řady čtyřhvězdových mítinků, které se do bodování série započítávají.
12.10.2016 13:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Michael Jung nebude chybět při prvním mítinku FEI Classics 2016/2017 v Pau. Foto: FEI / StocklImageServices

FEI Classics je série šesti mimořádně obtížných závodů kategorie CCI4*. Tradičně jej zahajuje francouzské Pau, a nejinak je tomu letos. Termín vyšel na 13. – 16. října.  
 
V letošním roce se uskuteční ještě CCI4* v Adelaide (AUS). Po zimní pauze se jede CCI4* v americkém Kentucky, následuje v květnu Badminton (GBR), červnový Luhmühlen v Německu. Vše se uzavře v Burghley na přelomu srpna a září 2017. 
 
Sérii 2015/2016 vyhrál olympijský vítěz z Ria Němec Michael Jung. Ten nechybí s dvěma koňmi na soupiskách pro zahajovací mítink nové sezony v Pau. Ve Francii se představí s FischerTakinou a FischerRocanou. V barvách Německa je Jung jediným účastníkem úrovně CCI4*. 
 
V přehledu startujících jsou však další zvučná jména z celého světa. Austrálii bude mimo jiné reprezentovat bronzový medailista ze soutěže družstev na OH 2016 Chris Burton se Santanem II. Francie ve svých řadách Astiera Nicolase, který byl v Riu druhý a Nicolase Touzainta , dvojnásobného mistra Evropy.
 

Informace o sérii FEI Classics najdete ZDE

 

Webové stránky CCI4* Pau navštivte TADY

 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }