reklama 11A

Předposlední zastavení FEI Classics v Luhmühlenu

Seriál čtyřhvězdových závodů ve všestrannosti známý pod názvem FEI Classics se chýlí ke svému předposlednímu letošnímu kolu. To hostí německý Luhmühlen ve dnech 16. – 19. června a vítězství v CCI4* bude obhajovat domácí Ingrid Klimke.
15.06.2016 14:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězství z roku 2015 bude obhajovat Ingrid Klimke. Foto: FEI

Série všestrannostních závodů nejvyšší čtyřhvězdové kategorie FEI Classics se po květnovém kole v britském Badmintonu přesouvá do Německa. Ve dnech 16. – 19. června se pojede čtvrtý a zároveň předposlední letošní závod v Luhmühlenu
 
Na start se postaví domácí Ingrid Klimke, vítězka celkového bodování série 2015, která bude právě při německém kole obhajovat loňskou výhru v CCI4*. Domácí ekipa však i jiné skvělé jezdce Bettinu Hoy, Sandru Auffahrt, Adrease Ostholta a další. Lídr letošního žebříčku a jezdec číslo jedna v celosvětovém bodování Michael Jung v soupiskách chybí.
 
Dalšími známými jmény jsou Andrew Hoy (AUS), Oliver Townend (GBR), či Novozélanďané Tim Price a Andrew Nicholson, kteří v minulosti CCI4* v Luhmühlenu také již dokázali vyhrát
 
Závody začínají drezurou ve čtvrtek 16. června, a drezurní úlohy se pojedou i v pátek. Sobota nabídne cross a parkur se pojede v neděli.
 
Výsledky z CCI Luhmühlen sledujte POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE