reklama 11D

V čele soutěže CCI4* Burghley po crossu je Burton

V sobotu 3. září se v Brughley konala terénní zkouška v rámci posledního kola FEI Classics. Ve vedení čtyřhvězdové soutěže CCI je Australan Christopher Burton, který zajel v pátek také nejlépe hodnocenou drezuru. Více v článku.
04.09.2016 09:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

CCI4* Burghley vede od drezurní zkoušky Christopher Burton na Nobilis. Foto: FEI / Trevor Meeks

Po prvním dni CCI4* v Burghley, které je zároveň závěrečným kolem série FEI Classic, vedla Bettina Hoy (GER). 
 
V pátek 2. září jela drezuru druhá polovina startovního pole a do čela se dostal bronzový medailista ze soutěže týmu na OH v Riu Christopher Burton s Nobilis. Ten na trati cross-country nechyboval na překážkách, a dojel s penalizací 3,2 trestného bodu za překročení stanoveného času.
Další tři místa drží novozélandští jezdci v tomto pořadí: Tim Price (Ringwood Sky Boy), Andrew Nicholson (Nereo) a Jonelle Price (Classic Moet). Němka Bettina Hoy s koněm Designer je pátá.
 
Burton na druhého Price náskok necelých 11 bodů, může si tedy dovolit v nedělním parkuru dvě chyby na překážkách a případně i drobnou penalizaci za čas. 
 
První příčku hodnocení celé série drží Michael Jung (GER), který v Burghley nestartuje. Výsledek z posledního kola už na jeho vítězství ve FEI Classics nemůže nic změnit.
 

Výsledky z CCI Burghley najdete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE