reklama 11B

V Luhmühlenu vede po krosu Dibowski

Pozice na předních místech při CCI4* FEI Classics v německém Luhmühlenu se po sobotě 18. června, kdy se konala terénní jízda, změnily. V čele však zůstal německý reprezentant, respektive ze čtvrté pozice se na průběžné první vyhoupl Andreas Dibowski…
18.06.2016 17:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na jezdce čekal náročný kros, který byl více jak 11 minut dlouhý. Z téměř třicítky jezdců se podařilo pouze čtyřem účastníkům dokončit nejen bezchybně, ale i v čase. To sice nebyl případ Andrease Dibowskikoněm It´s Me xx, ti však obdrželi pouze 0,4 trestného bodu. Díky tomu se vyhoupli do čela průběžného pořadí. Na parkuru si však nemohou dovolit ani jedno shození, maximálně jeden bod za čas. Na kontě totiž mají po dvou disciplínách 43,80 trestných bodů. To jim vyneslo náskok 1,10 bodu na zatím druhou francouzskou dvojici Maxime Livio a Qalao des Mers. Těm se právě podařilo dokončit terénní jízdu bez penalizace a posunuli se o pět míst výše.

Do elitní trojice se dále dostal novozélandský reprezentant Tim Price s koněm Ringwood Sky Boy, a to s 46,20 body na kontě. Tento jezdec překročil stanovený čas sobotní zkoušky o 4 vteřiny. Vedoucí Julia Krajwski a Samourai du Thot obdrželikrosu 10 trestných bodů a aktuálně figurují na páté pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE