reklama 11C

Michael Jung zvítězil na CHIO Aachen 2016

Německý reprezentant Michael Jung zvítězil v soutěži všestrannosti CICO3* při CHIO Aachen 2016. Po sobotním dni 16. července měl na kontě 42,40 trestných bodů. V soutěži týmů se s prvenství nakonec radoval celek Austrálie…
16.07.2016 20:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Přestože Michael Jung nepodal ze startovního pole nejlepší výkondrezuře a i v krosu lehce inkasoval za překročený čas, součet trestných bodů ho vyhoupl na první pozici. Na parkuru dokončil bez trestných bodů. Těsně tak uhájil první příčku, a to s výsledkem 42,40 trestných bodů. Sedlal svého koně fischerTakinou. Pro druhé místo si dojela australská dvojice Shane Rose a CP Qualified, kteří měli minimální ztrátu na vítěze. Na konto si totiž připsali celkem 42,80 trestných bodů.

Další dvě příčky získala Ingrid Klimke. Třetí nejlepší výsledek podalakoněm Horseware Hale Bob OLD. Jako jednimála dokončili terénní jízdučase, o první místo je připravilo jedno shození na parkuru. Celkem získali 44,30 trestných bodů. Čtvrtá skončila jezdkyně se SAP Escada FRH (46,90).

týmové soutěži zvítězila Austrálie, a to s členy Shane Rose, Christopher Burton, Samantha Birch a Sonja Johnson. Druhé skončilo Německo před třetím Irskem.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE