reklama 11D

Další dílek do olympijské mozaiky. Trunda jel ve Strzegomi za 62,86 %

ikonka

Miroslav Trunda vstoupil při mezinárodních závodech v polské Strzegomi ve čtvrtek 8. října v sedle klisny Shutterflyke do náročné soutěže CCI4*-L. První den byla na programu drezurní zkouška, kterou tato česká dvojice dokončila s 62,86 %.
08.10.2020 12:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zisk 62,86 % z drezurní úlohy CCI4*-L v polské Strzegomi znamená sice při Miroslava Trundu s klisnou Shutterflyke 26. řádek průběžné výsledkové listiny, ale to aktuálně není tolik podstatné, jako skutečnost, že je toto procentuální hodnocení v mantinelech pro splnění minimálního limitu pro účast na olympijských hrách. V sobotu musí projet kros maximálně s 11 body na překážkách s maximálním překročením času o 75 sekund a nedělní parkur je potřeba překonat s maximálně 16 trestnými body. Tím by měl zmíněný limit pro start v Tokiu splněn. Klíčová bude samozřejmě sobotní terénní zkouška.
 
V dlouhé čtyřhvězdové soutěži startuje kromě Trundy i další český reprezentant ve všestrannosti – Pavel Březina s Conou Cia. Tato dvojice obdržela 61,67 % a je devětadvacátá z 33 účastníků. Nejlepší hodnocení obdržela Julia Krajewski na koni Samourai du Thot. Rozhodčí jí přidělili 75,24 %. 
 
Nižších soutěží se účastní také další čeští jezdci. Kompletní startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto Daniel Tarka (archiv Jezdci.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE