reklama 11C

Miroslav Trunda: V Barroca d´Alva dnes fouká. Z klisny mám dobrý pocit

ikonka

Český reprezentant v jezdecké všestrannosti Miroslav Trunda zahájil ve čtvrtek 5. března svoji cestu za vysněnou olympijskou účastí, k níž potřebuje dokončit čtyřhvězdovou soutěž. V portugalském Barroca d´Alva startuje na úrovni CCI3*-L.
05.03.2020 15:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ve čtvrtek 5. března krátce po poledni absolvoval Miroslav Trunda s klisnou Shutterflyke úvodní drezurní zkoušku mezinárodních závodů kategorie CCI3*-L v portugalském Barroca d´Alva. Obsadil v ní 13. místo z celkových 21 startujících.
 

PSALI JSME: Potvrzeno! Česko může vyslat na Hry do Tokia dva jezdce všestrannosti

 
„Klisna šla moc dobře, ale hodně tady fouká a trochu se poplašila ve středním cvalu. Jinak z ní mám dobrý pocit,“ prozradil pro web Jezdci.cz Miroslav Trunda krátce po dokončení zahajovací části soutěže. Za svůj výkon obdržel od rozhodčích 39, 8 trestných bodů.
 
Cross country je naplánovaná na sobotu 7. března od 8:30 hodin, celý závod uzavře parkur v neděli od 10:30 hodin. V rámci mítinku se jedou soutěže od dvou do čtyř hvězd. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Miroslav Trunda: Jezdectví je moje hobby. Přesto má olympiádu na dosah

 
Miroslav Trunda je jedním ze dvou jezdců, kteří jsou adepty pro start na olympijských hrách v Tokiu. Česká republika i díky jemu získala dvě startovní pozice, Trunda však na rozdíl od Miloslava Příhody nemá ještě vyjeté minimální kvalifikační požadavky způsobilosti pro účast na olympijských hrách, což pro něj obnáší zdárně dokončit tzv. „dlouhé čtyři hvězdy“. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE