reklama 11B

CCI Barroca d´Alva: Miroslav Trunda si po krosu o pět příček polepšil

ikonka

Miroslav Trunda dojel oba sobotní krosy při mezinárodních závodech v portugalském Barroca d´Alva bez chyb na překážkách. Se Starlingtonem je v CCI2*-L průběžně 23. z 55 startujících, se Shutterflyke si ve třech hvězdách polepšil z 13. na 8. příčku.
07.03.2020 21:52  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Jeden z adeptů na start při olympijských hrách v Tokiu, Miroslav Trunda, startuje se svými dvěma koňmi ve dnech 5. až 8. března v portugalském Barroca d´Alva při mezinárodních závodech ve všestrannosti.
 
V sobotu se postavil na start krosů CCI2*-L i CCI3*-L a oba dokončil bez chyb na překážkách. Se Starlingtonem dojel dvě hvězdy pouze s 5,6 trestnými body za překročení času a je průběžně 23. z celkem 55 startujících. S potenciální účastnicí olympiády, klisnou Shutterflyke, dokončil tři hvězdy čistě a v čase a podařilo se mu vylepšit si prozatímní pozici na osmé místo, což je o pět příček výše než po drezurách.
 
O celkovém výsledku rozhodnou parkury, které odstartují v neděli 8. března v dopoledních hodinách. 
 
Ilustrační foto archiv Miroslava Trundy



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE