reklama 11A

Příhoda startoval v roce 2020 poprvé v zahraničí. Vyhrál jednu hvězdu

ikonka

Poprvé v roce 2020 se vydal za hranice také Miloslav Příhoda. Ve čtvrtek 25. června se účastnil se dvěma šestiletými koňmi národních závodů v polské Strzegomi. V CNC 100 byl s valachem Rival di co třetí, v sedle Alantina pak v jedné hvězdě vyhrál.
26.06.2020 18:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Ve čtvrtek 25. června se účastnil národních závodů v polské Strzegomi Miloslav Příhoda. Poprvé tak v letošním roce startoval v zahraničí a při této příležitosti sedlal dva šestileté koně, českého valacha Rival di co a holštýnského hřebce Alantino.
 
S prvním jmenovaným se postavil na start soutěže CNC 100, kde z celkem dvaceti startujících dokončil na třetí příčce. V sedle Alantina absolvoval jednu hvězdu s více než čtyřicítkou účastníků a po bezchybném parkuru i krosu vyhrál s výsledkem 25,2 bodu.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE