reklama 11B

CCIO4* ve Strzegomi ovládla Klimke. Březina úspěšný ve třech hvězdách

ikonka

Polská Strzegom hostila během posledního srpnového víkendu mezinárodní závody ve všestrannosti, jejichž součástí byla i soutěž CCIO4* s Pohárem národů. Tu ovládli Němci v čele s Ingrid Klimke. V kategorii o hvězdu nižší se dařilo Pavlovi Březinovi.
30.08.2020 16:08  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Němka Ingrid Klimke se stala nejvýraznější osobností jezdeckého mítinku ve Strzegomi. V soutěži CCIO4* obsadila první i druhou příčku, a to s koňmi SAP Hale Bob OLD respektive SAP Asha P. Třetí individuální pozici brala nizozemská dvojice Merel Blom a Ceda N.O.P. jediný český zástupce v této úrovni Petr Myška se v sedle klisny Obora´s Shut It Out vyšplhal po nepříliš vydařené drezuře na velmi dobré devatenácté místo.
 
Pohár národů ovládlo německé družstvo s náskokem pouhých třech bodů na druhé Nizozemce. Třetí dokončili domácí Poláci.
 
Ve skvělé formě se ve Strzegomi představil Pavel Březina s klisnou Cona Ciou, který startoval v CCI3*L. V konečné výsledkové listině figuruje na páté příčce. Sedmý pak dojel Miroslav Trunda na Shutterflyke. V CCI3*S se pak z českých reprezentantů dařilo nejlépe patnácté Kristýně Krakovské se Zackem.
 
Početné zastoupení pak mělo Česko i v soutěžích úrovně dvou a jedné hvězdy. V CCI2*L dojela osmá Gabriela Slavíková v sedle Granta. V krátké verzi dvou hvězd byla nejvýše postavenou Češkou Barbora Kamírová na klisně Contha Balou, jež obsadila osmnácté místo.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Foto: Daniel Tarka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE