reklama 11D

Miloslav Příhoda: Hlavní cíl ve Strzegomi splněn, odjezdit to šlo lépe

ikonka

Pravděpodobný budoucí olympionik ve všestrannosti Miloslav Příhoda má za sebou se svojí stájovou jedničkou první mezinárodní start po koronavirové pauze. Ve Strzegomi s ním startoval v CCI3* a již se chystá na účast ve čtyř hvězdách.
10.07.2020 06:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Ve Strzegomi se Miloslav Příhoda chtěl se svými svěřenci především rozjezdit na mezinárodní úrovni, což byl ostatně cíl většiny účastníků. „Že bych byl úplně nadšený ze svých výkonů, to úplně ne, myslím si, že to byl takový průměr. Hlavní důvod, proč jsme tam měli, bylo takové to oběhnutí Ferreoluse a šlo mi o kvalifikování mladých koní na mistrovství světa… – Hlavní cíl byl splněn, ale určitě to šlo odjezdit lépe,“ konstatoval český reprezentant ve všestrannosti.
 
„Vzhledem k tomu, že to byly pro mnoho lidí první mezinárodní závody a teprve v tom týdnu se rozvolnily mezinárodní závody po Evropě, tak to bylo v domácím duchu. Panovala hodně komorní atmosféra, závodilo se bez diváků. Pořadatelé se sice snažili kamerovým systémem snímat parkury a krosy, ale diváci vytváří atmosféru, která tam tentokrát nebyla,“ říká Miloslav Příhoda. 
 
Ve Strzegomi se již brzy uskuteční další mezinárodní závody a pravděpodobný budoucí český olympionik ve všestrannosti se tam s Ferreolusem chystá startovat již ve čtyřhvědové úrovni. Podrobnosti prozradil v exkluzivním rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz. 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE