reklama 11A

Dění v týdnu: Desítka akcí v Česku, do Strzegomi míří početná ekipa

ikonka

S přicházejícím podzimem ubývá v kalendáři ČJF pozvolna jezdeckých závodů. Přesto tam ale najdeme více než desítku akcí. Navíc se i navzdory koronakrizi stále závodí v zahraničí. Češi zamíří na tři mítinky, CCI ve Strzegomi se zúčastní početná ekipa.
07.10.2020 08:03  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Čeští jezdci na třech místech v Evropě

 
Parkuroví reprezentanti se představí na CSI v Grimaud a CSI v Opglabbeeku. Do Francie do Grimaud míří sestry Vítkovy, v belgickém Opglabbeeku setrvává Valentýna Kuková a sestry De Moussac.
 
Česká vlajka se objeví i ve Strzegomi, kam je na závody CCI nahlášená početná ekipa. Na programu jsou soutěže od úrovně CCI1*-Intro po CCI4*-L. V nejvyšším stupni obtížnosti budou soutěžit Miroslav Trunda na Shutterflyke, Pavel Březina s Cona Ciou a Petr Myška na Obora´s Shut It Out. Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat půjdou CCI4*-S.
 

Doma se koná více než desítka akcí

 
Dvanáct závodů je zapsáno do kalendáře České jezdecké federace. V Olomouci při Grand Prix Jana Kutěje a v Praze – Velké Chuchli při Ceně Eliota se bude skákat do 140 centimetrů.
 
 
Parkury vyrostou také třeba Trnové, Ústí nad Labem, Děpoltovicích nebo Dolním Jelení. V Hradištku se odehraje finále Českého poháru ČJF v drezuře a Kozlovice hostí finále Českého poháru ČJF a Národního poháru ČJF v reiningu.
 
Ilustrační foto: Daniel Tarka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE