reklama 11A

Příhoda a Ferreolus si ve Strzegomi splnili potvrzující výsledek na OH

ikonka

Úspěšný víkend v půlce července má za sebou český reprezentant Miloslav Příhoda. Ten se vydal se svými koňmi na mezinárodní závody všestrannosti do polské Strzegomi, kde si v sedle své stájové jedničky zajistil potvrzující výsledek pro účast na OH.
19.07.2020 20:20  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ve dnech 16. až 19. července hostil polský areál Strzegom Horse Trials mezinárodní závody všestrannosti, jichž se účastnilo také několik českých jezdců včetně Miloslava Příhody. On a jeho stájová jednička Ferreolus se postavili na start hlavní soutěže CCI4*-S a společně dosáhli celkem 25. příčky ve velmi početném startovním poli 61 účastníků. Nejdůležitější informací ovšem je, že tímo výsledkem si splnili takzvaný potvrzující výsledek na olympiádu, tedy kvalifikační podmínku, která byla nově vypsána v návaznosti na roční odklad olympijských her v Tokiu. (Více se dočtete ZDE.)
 
Miloslavu Příhodovi se dařilo rovněž ve třech krátkých hvězdách v sedle Eldorada, kde dokončili jako čtyřiadvacátí z téměř devadesáti startujících, a na 36. místě dojel Jaroslav Abík a Madock. Dekorované pozice v soutěži CCI1*-Intro dosáhla Eliška Ciarkowska a Odwar, a to konkrétně osmé příčky z 36 dvojic.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE