reklama 11B

Pokorný dokončil CCI3* ve Strzegomi jako čtvrtý. Příhoda byl devátý

ikonka

Mezinárodních závodů všestrannosti ve Strzegomi se během prvního červencového víkendu účastnil Miloslav Příhoda, Pavel Březina a Robert Pokorný. Poslední jmenovaný dokončil tři hvězdy s klisnou Floor na skvělé čtvrté příčce, dařilo se i Příhodovi.
06.07.2020 11:27  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Čeští reprezentanti ve všestrannosti mají za sebou zahraniční výjezd do polské Strzegomi. Na start tří hvězd se postavil Robert Pokorný s desetiletou klisnou Floor a po excelentním výkonu v terénní části se v konkurenci dalších třiceti jezdeckých dvojic umístil na skvělé čtvrté příčce. 
 
Soutěže se zúčastnil dále Miloslav Příhoda s koňmi Eldorado a Ferreolus a také jemu se ve třech hvězdách dařilo. Dokončil na devátém a jedenáctém místě. Ve dvou hvězdách navíc dojel tento jezdec v sedle Alantina jako třináctý ve velmi početném startovním poli více než šedesáti koní.
 
V jedné hvězdě hájili české barvy Pavel Březina a Turin. V této soutěži startovalo bezmál třicet koní a česká dvojice byla dekorována jako pátá nejlepší.
 
Nejvyšší soutěž CCI4*-S vyhrál Němec Nicolai Aldinger na koni Newel.
 
Výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE