reklama 11B

S jezdeckými závody a dostihy na konci roku 2020 to v ČR vypadá bledě

ikonka

Mnozí příznivci jezdeckých soutěží a dostihů doufali, že se alespoň v listopadu dočkají pár zbývajících akcí naplánovaných na sezonu 2020. Naděje se rozplynuly na minimum po pátečním rozhodnutí Vlády ČR o prodloužení nouzového stavu do 20. listopadu.
30.10.2020 21:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Ruku v ruce s prodloužením nouzového stavu do 20. listopadu zůstávají v platnosti i omezení pro sport. Nadále jsou tak zastaveny všechny soutěže, včetně těch profesionálních. Zcela uzavřena budou dál vnitřní sportoviště, v nichž nesmějí trénovat ani profesionálové. 
 
Mezinárodní akce konané v České republice musí zažádat o výjimku. Není však velká šance, že by se do skupiny udělených výjimek vešly jakékoliv události naplánované na první dvě listopadové dekády v domácím jezdeckém, resp. dostihovém kalendáři. Zcela vyloučit to však definitivně ještě nelze, alespoň v případě rovinových a klusáckých dostihů.
 
Další možností je, že se organizátoři pokusí naplánované podzimní sportovní mítinky ještě posunout na konec jedenáctého měsíce, což je však rizikové nejen z pohledu dalšího prodlužování vládních omezení, ale také z hlediska nepříznivého počasí. Mnohem pravděpodobnější variantou tak je, že v České republice je jezdecká i dostihová sezona 2020 již v tuto chvíli minulostí. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE