reklama 11A

Covid-19 má další sportovní oběť. Zářijové CSI Zduchovice 2020 zrušeno

ikonka

Zduchovičtí pořadatelé ve čtvrtek oznámili, že vzhledem ke zhoršující se situaci související s nákazou Covid-19 byli nuceni zrušit mezinárodní závody CSI2*/CSI1*/CSIYH1*, které měly proběhnout v termínu ‪od 24. do 27. září.‬
17.09.2020 12:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zářijové CSI2*/CSI1*/CSIYH1* Zduchovice bylo do kalendáře Mezinárodní jezdecké federace zapsáno teprve před několika týdny, sedm dní před startem mítinku však nakonec organizátoři od svého záměru ustoupili z důvodu negativního vývoje nákazové situace v České republice.
 
„Ke zrušení zářijových mezinárodních závodů jsme nuceni zejména z důvodu uzavírání několika dalších zemí. Ve stejném termínu ‪však plánujeme uskutečnit národní závody na podobné úrovni, tj. do stupně obtížnosti ST**,“ uvedli provozovatelé Jezdeckého centra.
 

PSALI JSME: Nové CSI ve Zduchovicích v září: Vycítili jsme poptávku, říká Krulich

 
„Doufal jsem, že omezení zůstanou jen pro Prahu, ale jakmile se rozšířila i na střední Čechy, tak jsme vyhodnotili, že uspořádání závodů v příštím týdnu pro nás není reálné. Sice se jezdci z Německa zatím neodhlašovali, ale ze Slovenska a Belgie již ano,“ upřesnil Ladislav Krulich. 
 
Ve Zduchovicích by se v příštím roce měly konat dvoje mezinárodní závody, začátkem května tradiční CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce, o měsíc později pak CSI2*/CSI1*/CSI-YH1*



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE