reklama 11C

ZH Písek v karanténě, ředitel má Covid-19. Třídění hřebečků proběhne

ikonka

Jak informoval web Jižní Čechy TEĎ, zaměstnanci Zemského hřebčince v Písku jsou v karanténě, která je nyní stanovena do 20. října. Covidem-19 onemocněl ředitel hřebčince Karel Kratochvíle, a do karantény tak museli i jeho kolegové.
13.10.2020 11:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Podzimní třídění hřebečků v testačním zařízení ČT, CS a KK (hříbárna Nový Dvůr) i třídění chladnokrevných hřebečků v testačním zařízení (hříbárna Humňany) se ve dnech 15. a 16. října uskuteční, ovšem bez diváků a v karanténním režimu.
 
„Bohužel, ne všechny pozitivní zprávy jsou v současné době pozitivní. – Z důvodu karantény bude v následujících dnech uzavřena kancelář ZH Písek (kontakty na home office naleznete na našich webových stránkách) a bohužel vás nemůžeme pozvat ani na obě třídění, která proběhnou v karanténním režimu, tedy pouze za účasti komise a omezeného množství personálu. Děkujeme za pochopení, buďte zdraví a psychicky odolní, než to všechno pomine,“ uvedli zástupci ZH Písek na svých internetových stránkách.
 
V pondělí 12. října informoval web Jižní Čechy TEĎ, že zaměstnanci Zemského hřebčince v Písku jsou v karanténě, která je nyní stanovena do 20. října. Covidem onemocněl ředitel hřebčince Karel Kratochvíle a do karantény tak museli i jeho kolegové. 
 
„Nevím, kde jsem se mohl nakazit, zatím probíhá trasování," uvedl pro jcted.cz Karel Kratochvíle s tím, že měl zřejmě oslabenou imunitu, protože v době vrcholící kampaně před senátními volbami už byl unavený. „Propad celé ČSSD, za kterou Karel Kratochvíle z Písku obhajoval senátorský mandát, pak postihl i jeho a neprošel do druhého kola,“ dodává redakce Jižní Čechy TEĎ.
 
Archivní foto Martina Kůstková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE