reklama 11A

Předčasný konec jezdecké sezony? Od pondělí se akce na 14 dní zastaví

ikonka

Od pondělí 12. října se na dva týdny zastaví veškeré sportovní aktivity ve vnitřních prostorách, venkovní sportování bude moci probíhat pouze do počtu dvaceti osob. Vládní opatření se dotkne amatérského i profesionálního sportu – tzn. i jezdectví.
08.10.2020 16:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12B
 
Jak uvedl ministr zdravotnictví Roman Prymula po čtvrtečním mimořádném zasedání vlády, od pondělí 12. října budou platit po dobu 14 dnů zákaz veškerých, ať již profesionálních či volnočasových, sportovních aktivit ve vnitřních prostorách. 
 
Venkovní sportovní aktivity mohou probíhat do počtu dvaceti osob, což de facto neumožňuje konání jakýchkoliv jezdeckých akcí či dostihů. Výjimku dostane pouze pár významných mezinárodních akcí.
 
Omezení se dotkne tří dostihových dnů (17. 10. Most, 24. 10. Pardubice, 25. 10. Praha), v kalendáři České jezdecké federace je v uvedených dvou týdnech od 12. do 25. října více než dvacet závodů vč. hobby.
 
Do jaké míry je šance, že se nějaké akce uskuteční v pozdějším termínu, pokud budou vládní opatření později zmírněna, to se budeme snažit průběžně zjišťovat u jednotlivých pořadatelů.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE