reklama 11A

SJF doufá v možnost pořádání sportovních akcí. Omezení přijdou i v ČR

ikonka

Na Slovensku mají být od 1. října zpřísněna vládní opatření proti šíření koronaviru. Až na výjimky se nebudou smět konat hromadné akce, a to včetně těch sportovních. Zástupci Slovenské jazdecké federácie doufají, že výjimku pro její akce získají.
29.09.2020 12:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Od 1. října budou až na výjimky zakázány na Slovensku veškeré hromadné akce, včetně sportovních. Kdo případnou výjimku získá, to se zatím neví, zástupci Slovenské jazdecké federácie však doufají, že se to jejích akcí nedotkne.
 
„Vážení predstavitelia športových klubov SJF, plne si uvedomujeme náročnú a neľahkú úlohu Vás, ako klubov, pri každodennej športovej činnosti. Momentálne robíme všetko pre to a podnikáme oficiálne kroky k tomu, aby sa plánované opatrenia platné od 1. októbra 2020 (informácie včera zverejnené) nedotkli nášho jazdeckého športu a plánované SZVJ, preteky a ostatné športové aktivity sa mohli konať, samozrejme pri dodržaní momentálne platných epidemiologických opatrení. Akonáhle budeme mať v rukách oficiálne, Vládou SR schválené aktualizované epidemiologické opatrenia, budeme Vás bezodkladne informovať,“ uvedli představitelé SJF na oficiálním webu.
 
S obavami jsou vyhlížena plánovaná omezení i v České republice, která plánuje ministr zdravotnictví Roman Prymula. „Nazrál čas, abychom omezili volnočasové aktivity směrem k počtu osob,“ uvedl dle serveru iDnes.cz Prymula s tím, že se bude jednat o širokou škálu aktivit, které opatření postihne.
 
O dalším vývoji na Slovensku i v České republice vás budeme průběžně informovat!
 
Ilustrační foto Jezdci.cz / Jazdci.sk
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE