reklama 11D

Čeští koně v Tokiu prošli inspekcí před parkurem všestrannosti hladce

ikonka

V 10:00 hodin středoevropského letního času vypukne v Tokiu závěrečná část olympijské všestrannosti. Čeští koně Miloslava Příhody a Miroslava Trundy prošli ranní inspekcí v pohodě a připravují se na start v úvodní části startovní listiny.
02.08.2021 08:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Dle informací od jezdců jsou valach Ferreolus Miloslava Příhody a klisna Shutterflyke Miroslava Trundy naprosto v pohodě.
 
Po ranních kondičkách, kterými neprošli úplně všichni účastníci, se čeští reprezentanti posunuli na 34. a 39. místo. Oba doufají, že parkur zvládnou co nejlépe, byť vědí, že na postup do finále jednotlivců mezi nejlepších 25 dvojic to pravděpodobně nebude. 
 
„I kdyby se zadařilo a Ferreolus odskákal excelentně, tak více jak dvacet bodů je už i na krosové koně hodně velký rozdíl a je to pryč,“ zmínil v nedělním rozhovoru pro EquiTV.cz Miloslav Příhoda. „Na parkuru chci podat co nejlepší výkon, ale věřím tomu, že koně mohou být unavení. Byl bych rád, kdybychom se ctí nějak dojeli,“ dodal Miroslav Trunda.
 

Nepřehlédněte: Těžký kros v Tokiu zvládli Češi se ctí. Doufají v co nejlepší parkur

 

Start parkurového finále týmů a kvalifikace jednotlivců je v 10:00 hodin našeho času, tj. v 17:00 tokijského času, a Miroslav Trunda nastoupí do kolbiště jako šestý v pořadí. Miloslav Příhoda odstartuje hned jako osmý. Celkem je na startovní listině 51 dvojic.
 
Foto: Tomáš Holcbecher / časopis Jezdectví
Zdroj: časopis Jezdectví



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE