reklama 11B

Miroslav Trunda a Shutterflyke dokončili drezuru v Tokiu se 46,10 body

ikonka

Také druhý český reprezentant má již za sebou drezurní zkoušku olympijské všestrannosti. Miroslav Trunda s klisnou Schutterflyke jí dokončil s penalizací 46,10 body. Ty jej zařadily v daném okamžiku na 42. výsledkové listiny.
31.07.2021 02:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Lépe vyšla druhé české dvojici úvodní část drezurní úlohy, do níž nastoupila v 8:36 hodin, tj. 1:36 středoevropského letního času. V závěru klisna Shutterflyke trochu ztratila koncentraci. Rozhodčí její předvedení Miroslavem Trundou ohodnotili procentuálními známkami E 55,68 %, C 52,95 % a M 52,95 %.
 

Psali jsme: Příhoda má za sebou olympijskou drezuru. Vytyčený cíl si splnil

 
Výsledné bodové skóre 46,10 bodů řadí tohoto českého jezdce po drezuře na 60. příčku, jeho reprezentační kolega Miloslav Příhoda s Ferreolusem je pětatřicátý. 
 
Foto: Tomáš Holcbecher / časopis Jezdectví
Zdroj: časopis Jezdectví



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE