reklama 11C

Čeští jezdci v Tokiu mají za sebou kros. Příhoda je nyní na 36. pozici

ikonka

Nejnáročnější část olympijské všestrannosti mají za sebou čeští jezdci. Miloslav Příhoda s Ferreolusem dokončil terénní zkoušku s 30,60 body, z čehož 11 trestných bodů inkasoval za vypnutí bezpečnostního prvku na překážce s číslem 14.
01.08.2021 03:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Velmi dobře si vedl v krosu při olympijských hrách v Tokiu Miloslav Příhoda. Penalizaci na trati 11 body si připsal jen na překážce s číslem 14C za vypnutí bezpečnostního prvku. Tím došlo k poboření části tohoto skoku, jímž byla špice. 
 
Zbývajících 19,6 trestných bodů bylo za překročení stanoveného času. Po dokončení terénní zkoušky se nacházel s celkovými 64,40 body na průběžném 14. místě. Nakonec z toho je před závěrečným parkurem 36. řádek výsledkové listiny.
 

Psali jsme: Česká radost i zklamání z olympijské drezury. Teď už je na řadě kros

 
Miroslav Trunda s klisnou Shutterflyke si počínal velmi dobře a už to vypadalo, že se mu bude dařit lépe než jeho reprezentačnímu kolegovi. Na tzv. coffinu zkusil jet napřímo, ale toto riziko mu bohužel nevyšlo a po vybočení u části za příkopem musel najet alternativní skok. Kromě penalizace 20 body tak ztratil cenné sekundy. Celkem nasbíral i s penalizací za čas 42 bodů a v součtu jich má po dvou zkouškách 88,10. To stačí na 42. příčku. Kros dokončilo 48 dvojic.
 
Foto: Tomáš Holcbecher / časopis Jezdectví
Zdroj: časopis Jezdectví



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE