reklama 11C

V Portugalsku startuje skokové mistrovství Evropy. Češi jsou na místě

ikonka

Čeští parkuroví reprezentanti, kteří budou závodit při mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců, jsou již v dějišti letošního šampionátu. Tím je portugalská Vilamoura. V pondělí 19. července měly všechny kategorie na programu Warm Up.
19.07.2021 18:48  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ve všech kategoriích má Česká republika zastoupení na mistrovství Evropy v parkurovém skákání mládeže. To se koná od 19. do 25. července v Portugalsku.
 
Na soupisce šampionátu dětí figurují Klára Hlaváčková, Rozálie Pichrtová, Kateřina Růžičková, Rozálie Sovová a Anna Marie Vítek. V juniorské kategorii by měli nastoupit Eliška Hasnedlová, Anna Helebrantová, Mariana Michlíčková, Oliver Písařík a Tereza Svobodová. Mladí jezdci v českých barvách jsou Anna Held, Adam Písařík, Linda Portychová, Natálie Soukupová a Sára Vingrálková.
 
První ostré soutěže odstartují v úterý 20. července, kdy jsou na programu zahajovací parkury juniorů a mladých jezdců. Děti vstoupí do bojů o medaile o den později.
 
O držitelích cenných kovů v hodnocení týmů v kategorii juniorů bude jasno už ve čtvrtek, zatímco družstva mladých jezdců pojedou rozhodující kolo až v pátek, a děti dokonce o den později.
 
Sobota nabídne finále individuální soutěže juniorů, neděle přinese finále dětí a mladých jezdců. 
 

Kompletní program a výsledky najdete ZDE

 
Foto: Vilamoura Equestrian Centre



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE