reklama 11C

Portychová výborná při Sunshine Tour. Ve Vejeru vyhrála i Vingrálková

ikonka

Linda Portychová má za sebou veleúspěšný den při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera. S Falino vyhrála stočtyřicítku a s Juliett byla druhá ve stopětatřicítce. Na stejné úrovni vyhrála jinou soutěž i Sára Vingrálková s Oscarem des Fontaines.
28.02.2021 18:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
V neděli 28. února předváděla výborné výsledky ve španělském Vejeru de la Frontera Linda Protychová. Třetí týden Sunshine Tour uzavřela vítězstvím v soutěži do 140 centimetrů s klisnou Falino. Bezchybně jí absoloval i Aleš Opatrný s Colinem Z, který se umístil patnáctý. 
 
Další skvělý výkon předvedla Linda ve dvoufázovém skákání do 135 centimetrů. Na klisně Juliett vybojovala druhou příčku. V jiné dvoufázové soutěži stejné úrovně vybojovala prvenství s Oscarem des Fontaines Sára Vingrálková, která do Španělska odcestovala ihned poté, co jí Česká jezdecká federace zrušila dočasný zákaz činnosti v souvislosti se zpětným udělením terapeutické výjimky pro jednorázové užití léčiva Bonainův roztok obsahující zakázanou látku kokain. O té rozhodla Rozhodčí komise Českého olympijského výboru. Sára Vingrálková navíc obsadila i třetí řádek výsledkové listiny, tentokrát s Damoclesem From Second Life Z. 
 
Vingrálkové se dařilo i v sedle Kas-Sini DC na parkuru vysokém 140 až 145 centimetrů. Jen kvůli jednomu trestnému bodu za čas nepostoupila do rozeskakování a obsadila nakonec 6. místo. 
 
Sedmá byla v další soutěži do 135 centimetrů Anna Marie Vítek v sedle klisny Chacco´s Amke. Bezchybná byla i Kristína Vítek s hřebcem MTF Starpower. Čas měla o pár desetin pomalejší a skončila tak jedenáctá. 
 
V soutěži do 150 centimetrů Aleš Opatrný s Gentlemenem VH Veldhof obdržel 4 trestné body, které mu stačily na 20. pozici. Ondřej Zvára s Quimerem M měl o jeden bod navíc. Podobně si tito dva reprezentanti vedli i v Grand Prix, která měla také výšku překážek 150 centimetrů. Aleš Opatrný s Forewerem se po jedné chybě umístil šestnáctý, Ondřej Zvára s Cento Lanem s 5 trestnými body dojel dvaadvacátý. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Klára Gloserová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE