reklama 11C

Oliver Písařík vítězem úvodní Channel Star. Druhý Smaha, třetí Štětina

ikonka

Úvodní kolo Channel Star ve Zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii ST* Oliver Písařík s Abantou van de Huiskens. Parkur dokončil bez penalizace v čas 66,51 sekundy. Nulu na bodovém kontě si do cíle udrželo 20 z 33 startujících.
23.05.2021 17:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Vedle Olivera Písaříka s Abantou van de Huiskens se v nedělní soutěži ST* na zduchovickém kolbišti podařilo stlačit čas pod 70 sekund ještě dalším čtyřem dvojicím. 
 
Z druhého místa se radoval Luděk Smaha na devítiletém valachovi Htadermie, jemu časomíra ukázala 67,52 sekundy. O necelou sekundu pomalejší byl Jan Štětina s Elvisem-S, jemuž se dařilo i s Fanstasticem a s Gussem S. S nimi skončil sedmý a devátý.  
 
Dalším z jezdců, kteří nechyběli vícekrát v TOP10 byli Sergej Motygin a Björn Nagel. Motygin s Cassital By skončil čtvrtý a s Dylanem osmý. Nagel vybojoval pátou příčku na koni Livius P, desátou pak s I am Luidam. Z nejlepší desítky nelze opomenout ani Matěje Kotalíka na Cesanovi V.
 
Ve Zduchovicích se bude závodit i v nadcházejícím týdnu, a to v pátek a v sobotu. Od 3. do 6. června pak toto jezdecké centrum bude hostit mezinárodní parkurové závody CSI2*. 
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE