reklama 11D

Výborné zakončení Skuteckého v Šamoríně. Ovládl juniorskou Grand Prix

ikonka

Výborně vyšel Viktorovi Skuteckému závěr CSI v Šamoríně. V neděli 18. července vyhrál v sedle valacha Jolly Jokera Grand Prix pro juniory. V téže soutěži navíc bodovali i další čeští reprezentanti, kteří obsadili druhou až čtvrtou příčku.
18.07.2021 18:23  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Vítězstvím v Grand Prix juniorů do 135 centimetrů zakončil Viktor Skutecký svou účast na CSI v Šamoríně. V neděli 18. července zajel v sedle valacha Jolly Jokera bezchybné a nejrychlejší rozeskakování. Jeho čas měl hodnotu 36,29 sekundy. Jen o tři desetiny pomalejší byla rovněž bezchybná Kateřina Matušková na Forestovi. Třetí místo brala další česká dvojice, a to Kateřina Bubáková a Nasty Girl de Muze. I čtvrtá příčka patřila české jezdkyni. Obsadila jí Emma Sophia Španko v sedle ryzáka Longines LB.
 
Hlavní soutěží nedělního programu byla dvoukolová Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů. V té nenašel přemožitele Němec David Will na hanoverském valachovi Primus vom Neumuehler Hof, kterého stíhal druhý Bronislav Chudyba na Lamborghini 98. Česká republika měla zastoupení díky dvěma jezdkyním. Lépe si vedla Natálie Kovářová, která dojela s North Capem dvacátá. Nikola Bielíková na Carisonovi brala osmadvacátou příčku.
 

Foto: poskytl se svolením Viktor Skutecký




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE