reklama 11C

Vegrichtová mistryní mezi jezdci do 25 let. Ve finále jediná bezchybná

ikonka

Pro zlatou medaili si docválala v kategorii U25 při mistrovství ČR v Olomouci Denisa Vegrichtová. V sedle klisny Iroccy van de Postbaan byla jediná, kdo dokončil sobotní náročné finálové kolo bez chyb na překážkách. O další medaile se rozeskakovalo.
17.07.2021 14:52  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Reprezentantka pražské oblasti Denisa Vegrichtová sedlala v mistrovské soutěži jezdců do 25 let klisnu Irocca van de Postbaan a jako jediná dokončila náročné třetí kolo bez chyb na překážkách. V sobotním vrcholu zapisovala pouze jeden trestný bod za čas a s chybou z druhého kola měla celkové skóre pět trestných bodů. To jí vyneslo zlatou medaili. 
 
Do třetího kola vstupovaly dvě jezdkyně s čistým bodovým kontem – Nicola Grünthalová s Carefulem Z a Natálie Ulčová s Demontem. Obě v sobotu dvakrát chybovaly, a tak se rozeskakovaly o další dva cenné kovy. 
 
V rozeskakování nakonec lepší výkon podala Natálie Ulčová, která se tak mohla radovat ze zisku stříbra. Nicola Grünthalová sice byla v rozeskakování rychlejší, na konto si však připsala o jednu chybu více. Získala tak bronzovou medaili České jezdecké federace. 
 
Na dekorování se podívali ještě čtvrtá Aneta Paličková s Conwalem, pátý František Stružinský s Bobem Saint Clair a šestý Dušan Simovski se Zero Waste. 
 
Veškeré informace o průběhu mistrovství ČR v parkurovém skákání najdete na stránkách Equine Sport Centra Olomouc. On-line přenos všech soutěží je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Detailní rozpis, program a výsledkový servis jsou v JIS ČJF.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tiskový servis ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE