reklama 11D

ČJF v souladu s FEI ruší akce do 11. dubna, SJF jen do konce března

ikonka

V návaznosti na páteční rozhodnutí Mezinárodní jezdecké federace o prodloužení zákazu evropských akcí pod hlavičkou FEI do 11. dubna reagovaly i ČJF a SJF. Česká jezdecká federace zrušila své akce taktéž do uvedeného data, SJF pouze do konce března.
15.03.2021 12:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„ČJF zakazuje pořádání sportovních akcí na území ČR vzhledem k nákaze EHV-1 v Evropě do 11. 4. 2021,“ uvedli zástupci spolku na svých internetových stránkách v pondělí 15. března dopoledne.
 
Předsednictvo Slovenské jazdecké federácie přijalo v neděli 14. 3. několik usnesení per rollam, mezi nimiž je i to týkající se zákazu jezdeckých závodů: „Predsedníctvo SJF ruší jazdecké preteky SJF, konané na území SR, do 31. 3. 2021.“
 
Zdroj: ČJF, SJF
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE