reklama 11C

Zodpovědnost a pochopení. Jezdci komentují situaci kolem herpesviru

ikonka

Kamil Papoušek dorazil do Vejeru za minutu dvanáct. Jeho koně podstoupili PCR testy a dostanou první dávku očkování. Aktuální situaci kolem herpesviru EHV-1 komentují také z cesty v ČR Marek Klus, z Itálie Žaneta Pokorná a z Nizozemska Tereza Veselá.
02.03.2021 15:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PODCAST
| FANCLUB
reklama 12B

PODCAST SI POSLECHNĚTE ZDE (KLIKNĚTE)

 
Aktuální vydání Podcastu EquiTV „od víkendu k víkendu“ jsme věnovali dění kolem šířící se nákazy agresivní formy herpesviru EHV-1. 
 
Do španělského Vejeru de la Frontera dorazil teprve v pondělí Kamil Papoušek. Měl to jen tak tak a nebýt toho, že jej zpráva zastihla těsně před poslední etapou cesty dlouhé 3000 kilometrů, musel by se otočit a jet zpět domů. 
 
Přesně to se stalo Nyně Bartoňkové, Markovi Hentšelovi a Markovi Klusovi. Právě Marek Klus se musel z Brna, kde proběhla překládka koní a věcí, vracet do domovské stáje v Chotěbuzi. Také on nám prozradil, jak vnímá celou situaci. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: FEI ruší evropské jezdecké akce. Situace kolem šíření EHV-1 je vážná

 

Naopak předčasný návrat domů z probíhajících závodů budou muset z italského San Giovanni in Marignano absolvovat v brzké době Adéla a Žaneta Pokorné, od nichž jsme dostali také krátkou zprávu o dění na místě.
 
Od úterka se mělo závodit i v belgickém Opglabbeeku, kam se chystala jet Tereza Veselá. Ještě před odjezdem z nizozemských stájí Hans Dings Stables, kde se svými koňmi trvale žije, obdržela zprávu, že závody neproběhnou. Také ona se s námi podělila o své pocity.
 
Podcasty EquiTV můžete poslouchat zdarma on-line na webu, nebo si je můžete stahovat přímo do svého počítače, tabletu či mobilu s aktivovaným premium programem, který stojí pouhých 365 korun na rok. Poslechnout si je tak můžete kdykoliv a kdekoliv, i když zrovna nejste v dosahu internetového připojení.
 
Všechny již publikované podcasty najdete pod snadno zapamatovatelnými internetovými adresami: www.jezdeckeradio.cz nebo www.equiradio.cz.
 
Foto: se svolením Kamila Papouška



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE