reklama 11D

Ulrika Kopřivová a Miroslav Trunda závodí na CCI v polských Sopotech

ikonka

Čeští jezdci se účastní ve dnech 3. až 5. září mezinárodních závodů ve všestrannosti v polských Sopotech. Miroslav Trunda startuje v CCI4*-S, Ulrika Kopřivová se účastní obtížnosti o hvězdu nižší. Po prvním dni mají za sebou drezurní úlohy.
03.09.2021 18:53  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Miroslav Trunda se CCI4*-S v Sopotech účastní s dvěma koňmi. V drezuře si lépe vedl s klisnou Trnkou Ruf, s níž zajel dvaadvacátý výsledek. V sedle valacha Starlingtona je na průběžném osmadvacátém místě. 
 
Ulrika Kopřivová nastoupila do drezury v rámci CCI3*-S. Úloha jí nevyšla podle představ, s bolestí se přihlásily problémy, které má jezdkyně s kotníkem. Nakonec s hnědkou Icarou obsadila průběžné devětatřicáté místo. 
 
Výsledky můžete sledovat ZDE
 
Foto: Ulrika Kopřivová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE