reklama 11C

Velká pardubická vyhlíží rok velkého výročí, slaví i její titulární partner

ikonka

Rok 2024 spojuje významná výročí Velké pardubické a Slavia pojišťovny. Zatímco legendární dostih si připomíná 150 let od prvního ročníku, její titulární partner Slavia pojišťovna slaví 155 let od uzavření první pojistné smlouvy.
29.04.2024 11:30  |  Autor: tisková informace Dostihového spolku  |  Foto: Petr Šedivý  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Instituce "Slavia, vzájemná kapitály a důchody pojišťovací banka pražská" získala licenci v roce 1869 a už v prosinci téhož roku získala první klienty. O půldruhého století později tyto dvě silné značky spojily svá jména a do dostihové sezóny vstupují jako partneři už pošesté.

Sezóna 2024 bude opět ve znamení těsné spolupráce. Titulární partner Velké pardubické už v loňském roce svou podporu významně rozšířil a v tomto rozsahu bude pokračovat i letos. "Vím, že se budu opakovat, ale Slavia pojišťovna je pro nás klíčovým partnerem a pro nás je velmi příjemné s ní spolupracovat a vážíme si toho. Toto partnerství stále posilujeme a snažíme se přicházet s novými nápady, jak dostihový sport podpořit a rozvíjet," komentoval několikaletou spolupráci pardubického pořadatele dostihů a Slavia pojišťovny ředitel Dostihového spolku Jaroslav Müller.

Kromě samotného říjnového vrcholu české překážkové sezóny je Slavia pojišťovna také partnerem úvodního dostihu květnového mítinku a červnové kvalifikace na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou. Ta je stejně jako v roce 2023 druhým nejlépe dotovaným dostihem po Velké pardubické a je vrcholem první poloviny sezóny. Pohár Slavia pojišťovny o jeden milion korun je na programu 22. června.

"Abyste projekt dostihových závodů, které vyvrcholí Velkou pardubickou, mohli uskutečnit, potřebujete k tomu mnoho zapálených lidí, ale i finančních prostředků," říká generální ředitel a předseda představenstva Slavia pojišťovny Karel Waisser.

"Jsme rádi, že můžeme být součástí tohoto projektu. Když jsme do něho vstupovali, netušili jsme, že záhy přijde covid a z uplynulých pěti let proběhnou opravdu naplno pouze dva ročníky. Můžeme proto říci, že jsme partnerem Velké pardubické jak v dobách dobrých, tak i zlých. Tohle spojení považujeme za symbol a jsme rádi, že pokračuje," dodává Waisser.

Zdroj: tisková informace Dostihového spolku a.s.




FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE