reklama 11C

Finále Zlaté podkovy vyhrála Marie Smolíková. V parkuru se chybovalo

ikonka

Parkurem skončilo v neděli 22. srpna humpolecké finále Zlaté podkovy ve všestrannosti. Nejobtížnější vypsanou soutěž, která nese název seriálu, dotáhla do vítězného konce Marie Smolíková. Dvouhvězdovou Stříbrnou podkovu vyhrál Viktor Regnard.
22.08.2021 20:10  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V neděli 22. srpna vyvrcholila v Humpolci letošní Zlatá podkova ve všestrannosti. Stejnojmennou soutěž, která je nejvyšší vypsanou úrovní, vyhrála Marie Smolíková s Hanah. Do vedení se dostala po sobotním krosu, a i přes drobnou penalizaci v parkuru dotáhla svou účast do vítězného konce.
 
Druhé místo brala Kateřina Kučerová s valachem Daniánem a na třetí příčce dojela Radka Synková, která sedlala plnokrevného A Cruyffa.
 
Dvouhvězdovou Stříbrnou podkovu ovládl Viktor Regnard se slovenským teplokrevníkem Eltiem. K vítězství mu pomohl velmi dobrý výkon na parkuru a zároveň chyby soupeřů. To ho posunulo z průběžného druhého místa.
 
Stříbrnou podkovu s označením II, která je na jednohvězdové úrovni, získal Pavel Vaněk se Staccatem V. V Bronzové podkově si dojela pro první místo suverénní Nela Havelková na Ladaronovi 1. Na programu byla i „Soutěž nadějí“, v níž se radovala Soňa Dufková na Maximovi, zatímco na pony nenašla přemožitele Nela Andrysová se Sarah Ashantti de Javue.
 

Foto: Marcel Runštuk




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE