reklama 11A

Pavel Březina nakonec skončil při CCI4*-S ve Strzegomi sedmnáctý

ikonka

V neděli 22. srpna vyvrcholily v polské Strzegomi mezinárodní závody ve všestrannosti závěrečným krosem. V nejnáročnější soutěži CCI4*-S si o jednu příčku pohoršil Pavel Březina s Cona Ciou, který při terénní zkoušce inkasoval 42 bodů.
23.08.2021 13:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Český reprezentant Pavel Březina s Cona Ciou v soutěži CCI4*-S posupoval po drezurní zkoušce z 16. místa a stejné pořadí měl i po sobotním parkuru, kdy k 35,1 bodům přidal 4 body za chybu a 2,4 za čas. Do nedělního krosu tedy pokračoval s 41,5 body, které opět stačily na průběžnou 16. příčku. V nejnáročnější části soutěže tato dvojice zaznamenala 36 bodů na překážkách a 6 obdržela za překročení času, v celkových součtech tedy měla 83,5 bodů a umístila se jako sedmnáctá. 
 
Vítězství vybojoval německý jezdec Nicolai Aldinger s koněm Timmo, jehož konečné skóre bylo 30,4 bodů. Na druhém místě se umístil Japonec Yoshiaki Oiwa s Tullyoran Cruise JRA, z třetí příčky se radovala nizozemská dvojice Merel Blom a Crossborder Radar Love N.O.P.
 
Kategorii CCI3*-S bohužel nedokončila Adéla Císařová s Chestertonem, neboť byla v krosu vyloučena. Nejlepší byla v této soutěži domácí Julia Gillmaier s koněm Red Dream Princes. 
 
Ve dvouhvězdičkovém klání si po terénní zkoušce udržela 16. místo Barbora Kamírová s Contha Balou, skvělou závěrečnou jízdu předvedla Gabriela Adamcová s Linzi a posunula se tak na 18. řádek konečné výsledkové listiny. Naopak velkou penalizaci obdržel Martin Maivald v sedle Longital Polt a se 116,4 body se zařadil na konec výsledkové listiny. Petr Lacina s klisnou Santini skončil s 93,3 body na 35. místě. Ani v tomto případě se kros nepodařilo dokončit Adéle Císařové s Amanou.
 
Výkony českých jezdců a koní zachytil v nedělním krosu náš pravidelný spolupracovník v Polsku Daniel Tarka. Fotogalerii otevřete kliknutím na úvodní obrázek výše.
 
Foto: Daniel Tarka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE