reklama 11C

Němci mají z ME juniorů a mladých jezdců v Segersjö čtyři zlaté kovy

ikonka

Z mistrovství Evropy ve všestrannosti juniorů a mladých jezdců, které se konalo během uplynulého víkendu ve švédském Segersjö, si odváží všechny zlaté medaile němečtí jezdci. Ovládli nejen individuální soutěže, ale i ty týmové.
30.08.2021 15:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Mezi juniory zvítězil Nane Nikolaus Dehn v sedle koně Zilia D, který byl po drezuře i krosu druhý za jeho týmovou kolegyní Viktorií Weyers s Lariosteou H. Té ovšem nevyšel závěrečný parkur a skončila nakonec až čtvrtá. 
 
Před ní se dostala ještě další Němka Kaya Thomsen s Da Bin Ich C a druhá skončila španělská dvojice Marcal Piro Pateau na Kira HDB 20 88. V celkových součtech to však německým reprezentantům s přehledem stačilo na týmové zlato. Druzí byli Španělé a třetí Italové.
 

Psali jsme: Eliška Ciarkowska s Kimou-H skončila jednatřicátá na ME v Segersjö

 
Trochu podobná situace byla i v soutěži mladých jezdců, kdy úvodní dvě zkoušky vyhrála Němka Anna Lena Schaaf s Fairytale 39, ale nakonec se zařadila až za Gretu Busacker, která jela na koni Scrabble OLD. 
 
Bronzovou medaili vybojovala Julie Simonet z Francie, která sedlala Sursumcord´Or. V týmovém klání se opět radovali z nejvyšší příčky Němci, druzí byli tentokrát Irové a třetí místo i v této kategorii vybojovali Italové.
 
Foto: FEI/Roland Thunholm
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE