reklama 11C

Prague Lions byli v sobotní GCL nejlepší. V St. Tropez skončili čtvrtí

ikonka

Opravdu jen velmi málo chybělo k tomu, aby Prague Lions nechyběli v závěru Global Champions League v St. Tropez na stupních vítězů. V sobotu předvedli nejlepší výkon ze všech a díky tomu se posunuli na celkovou čtvrtou pozici.
29.05.2021 19:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
V sobotním druhém kole soutěže Global Champions League v St. Tropez nastoupili za tým Prague Lions Niels Bruynseels s dvanáctiletým valachem Delux Van T & L a Sergio Alvarez Moya na třináctiletém valachovi Alamo. K vidění bylo opravdu jen velmi málo bezchybných výkonů, ale Pražským lvům se podařilo dojet do cíle s nulou na bodovém kontě oběma. Žádný jiný tým to v této části soutěže nedokázal, a i díky tomu se posunuli na výborné čtvrté místo. Od třetí pozice je dělilo jen osm sekund. Právě o tolik měli horší součet časů oproti zástupcům London Knights. 
 
Dvě družstva postupovala ze čtvrtečního úvodu GCL v St. Tropez s čistým kontem, ale ani jednomu se jej nepodařilo čisté udržet. V obou případech každá ze startujících dvojic jednou chybovala a výsledkem bylo osm trestných bodů. Rozhodnout o vítězi musel součet sobotních časů a ten měli lepší Valkenswaard United, které reprezentovali Peder Fredricson s patnáctiletým valachem H&M All In a Edwina Tops-Alexander s třináctiletou klisnou Identity Vitseroel. O necelé tři vteřiny pomalejší pak byli Shanghai Swans, za něž startovali Christian Ahlamnn s desetiletým hřebcem Solid Gold Z a Max Kühner. Ten oproti čtvrtečnímu kolu nestartoval s hřebcem Eic Caleo, ale osedlal teprve devítiletého Eic Coriolis des Isles. 
 
Shanghai Swans zatím stále vedou průběžné pořadí po třech závodech GCL s 80 body. Valkenswaard United se však na ně dotahují, aktuálně mají 77 bodů. Třetí jsou s 51 body Madrid in Motion. Prague Lions mají 40 bodů a jsou desátí z celkových 16 týmů. 
 
Foto: Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE